Oma Maitse aprillinumbris

Keskendume kalaroogadele ja kevadisele esimesele aiasaagile.

SUURES PLAANIS
Pakume häid kalaroogi, mida on lihtne teha, kui nipid selged.

STAAR
Siiri Sisask mõtiskleb, miks toit on talle aja möödudes aina tähtsamaks muutunud.

KÜLASKÄIK
Lugu sellest, kuidas Lähis-Ida elustiil eestlanna ära võlus. Triin Tähnase retseptid on magus saak, nii et pane need tallele!

MAITSETARK
Mida teha naadilehtede ja -võsunditega?

TOIDUTEADUS
Kas mitmevärviline toit on tervislikum kui ühevärviline?

RETSEPT:
suitsutatud sinikarbid friikartulite ja koduse majoneesiga
•    Vaatame otsa lihamüütidele.
•    Rändame minevikus ja mõtleme kloostriköökide rollile toidukultuuris.
•    Uurime, mis äri ajavad toiduringid.
•    Toiduainete siltide lugemine on muutumas teiseks lugemisoskuseks. Küsime professor Raivo Vokilt seisukohti lisaainete kasutamise kohta.
•    Hautame valmis ühe hea tajine’i. Mis see on, loe “Kokakooli” rubriigist.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa