Oma Maitse juuninumbris

Millest räägib toiduajakiri Oma Maitse juunikuus - maasikatest ja heas tervisest.
SUURES PLAANIS
Pakume maasikaid nii salatis, sorbetis, iirise-juustumaiuses, kui ka tuurakala ja pardifileega.
STAAR
Südametohter Margus Viigimaa peab oma missioniks rääkida rohkem tervislikust toitumisest.
MAAILMA MAITSED
Uurime, miks peetakse maailma parimaks köögiks Vitenami kööki.
VEINIEKSPERT
Roosade veinide stiile iseloomustab Arne Pajula.
EHE MAITSE
Käisime Manijal kirjutamas üles Vilma Haviku lihaleiva tegemist.
KUUM RETSEPT:
Kartuli-ürdipirukad
VEEL:
•    Räägime kodusest toiduainete külmutamisest.
•    Küpsetame valmis kolm head struudlit.
•    Loe, kuidas šikilt häbematu ja karismaatiline Keith Floyd kokasaadete olemust muutis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa