Oma Maitse septembris

Küpsetame sünnipäevaks koheva kohvi-pähklitordi.VÕIMUGA MUGUL KARTULKaie Mei kaitseb kartuli …
Küpsetame sünnipäevaks koheva kohvi-pähklitordi.

VÕIMUGA MUGUL KARTUL
Kaie Mei kaitseb kartuli au ja väärikust ning teeb viis head kartulirooga.

STAAR
Meediaõppejõud Barbi Pilvre võtab teemaks toidu- ja dieediteemalise ajakirjanduse.

Südamesõbralikku arooniat on hakatud taas hindama.

MAGUS ELU
Võtame ette pirniklassikud.

Hongkongi toidu- ja perekommete seoseid vaeb Juta Raudnask.

Veel:
•    Millised hallitused on kurjast, millised kasuks?
•    Suur hulk õunaroogade retsepte kulub nüüd marjaks ära.
•    Alexandre Dumas olevat ainult naisi armastanud sama palju kui köögikunsti. Saame aimu maailmakuulsa kirjaniku pompoosse gastronoomiateose “Suur köögisõnaraamat” loomisest.
•    Toidukraami hapendada on lihtne, aga see vajab täpset kätt!
•    Kuidas tunneb end vein vaadis, selgitab Arne Pajula
Osta ajakiri poest või telli http://www.ajakirjad24.ee/ajakiri.php?id=76
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa