Veebruar

MÕTTEPAHVAK: vabariigi aastapäeva eel ei saa üle Tallinna kiludest ja Kalevi šokolaadist.  KO…
MÕTTEPAHVAK: vabariigi aastapäeva eel ei saa üle Tallinna kiludest ja Kalevi šokolaadist.
 
KOKAKOOLIS: õpime Kaie Mei juhendusel, kuidas leivatainast juurikate kaasabil köögiviljakorpe teha.

VASTLAPÄEVAKS:  tuuleoad, hernesupp, oad-läätsed.

KÜLAKÄIK: käisime külas 2011. aasta parimal kodukokal, kes naases Pariisist auhinnareisilt. 

MAGUS ELU: juustukoogid

PIRUKAD: quiche, volovan, calzone, tartlet jm.

STAAR: Staarirubriigis sööb põhjamaises pakases isukalt lõunamaa puuvilju laulja ja joogaõpetaja Kadi Toom.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa