Aprill

Hooaeg: part, jaanalind, vutid, kana – mõnusad maitsekombinatsioonid Ingrem Raidjõe retseptis…
Hooaeg: part, jaanalind, vutid, kana – mõnusad maitsekombinatsioonid Ingrem Raidjõe retseptisulest.
Staar: ühel õndsal laupäeval torkasimes jala ukse vahele kirjanik Indrek Hargla kodulävel ning saime pisut aimu, mis hakkab varsti juhtuma Pirita kloostris nunnade ja apteeker Melchioriga. Süüa tegime ka.
Meistriklass: Londonis avastasime eduka Eesti meeste loodud söögikoha Verru. Peakokk Andrei Lensment kingib Oma Maitsele ka kaks retsepti.  
Köögiabiline: kiikame prantslaste küpsetisi ning seletame nende keerulised nimed lahti.
Külaskäik: Emil Rutiku ja Kristjan Jõekalda valmistasid avokaadosalatit ja rändasid mõttes mööda Venemaa avarusi.
Maitsetark: sinepit ja sinepiseemnetega paneeritud lõhe.
Suures plaanis: mahl toidus.
Magus elu: kohupiimakoogid koogivõlur Nadja Kaarmalt
Supramag: pisipõnnidele karaskit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa