Päevaretseptid

Tuunikalapitsa ahjupannkoogitainast põhjal

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Selle pannipitsa põhjaks on soomlaste ahjupannkook, mis valmib tavalisest pannkoogitainast. Katteks kasuta tuunikala tomatis või vees, olenevalt sellest, millist maitset eelistad.
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200 kraadini. Vahusta munad, lisa kogu jahu ja veidi piima ning mikserda, kuni kõik jahutombud on kadunud. Sega sisse sool ja ülejäänud piim. Jäta tainas 20 minutiks valmima. Kalla tainas õliga määritud 26 cm läbimõõduga pirukavormi. Küpseta 15 minutit. Viiluta sibul. Kuumuta pannil õli ja pruunista sibulaviile mõni minut. Jaga poolküpsenud ahjupannkoogi pinnale nõrutatud kalakonserv, sibulaviilud ja hakitud paprika. Raputa peale pitsamaitseaine ja riivjuust. Küpseta veel 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
küpsetaja 28.nov 2012 17:49
Maitselt ok, aga selle ajaga jäi küll taigen tooreks. Teist korda tegema ei kutsu.
1