Päevaretseptid

Lavaširullid suitsukana ja tomatiga

Keskmine hinne: 3.02 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lavaši asemel sobib rulle teha ka tortillaga, mis ei muutu nii kergesti vesiseks.
Kogus: 4 portsjonit
1. Eemalda suitsukanalt nahk ja lõika liha suurteks tükkideks.
2. Puhasta tomat seemnetest ja lõika viljaliha tükkideks.
3. Laota lavašileht lauale ja määri sellele mädarõikavõie.
4. Seejärel laota lavašile rohelise salati lehed, tomati- ja kanatükid.
5. Keera lavašš koos täidisega rulli. Serveerimiseks lõika suured kettad, et täidis jääks sisse pidama.

SOOVITUS:
Nopri mädarõikavõide asemel sobivad ka muud määrded või toorjuustud. Muid maitseaineid rullid ei vaja, sest suitsukana intensiivne maitse muid maitseid väga ei tahagi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rasmus 21.nov 2012 16:12
hea asi väga mõnus mõmm mõõmm
1