Päevaretseptid

Põhjata peekoni-kodujuustupirukas

Keskmine hinne: 3.01 Allikas: Peekoni 50 krõbedat varjundit Autor: Lia Virkus
Kiirelt ja mugavalt valmiv toekam pirukas nädalavahetuse hommikusöögiks, piknikule või tööle kaasa võtmiseks. Maitseb hästi nii soojalt kui külmalt.
Valmistusaeg: 20-40 min

10 minutit + 30 minutit ahjus

Kogus: 8 portsjonit
1. Sulata või ja jäta mõneks minutiks jahtuma.

2. Klopi munad lahti. Lisa hapukoor, kodujuust, jahu, sulavõi ja ribadeks lõigatud peekon.

3. Maitsesta vähese soolaga ja viimasena sega juurde enamik riivjuustust (jäta pisut peale puistamiseks).

4. Kalla tainas 24 cm läbimõõduga pirukavormi või 8 väiksesse ümmargusse vormi. Puista peale ülejäänud riivjuust.

5. Küpseta 200-kraadises ahjus 25–30 minutit või kuni pirukas on pealt kaunilt kuldkollane.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa