Päevaretseptid

Tummine läätsesupp

Keskmine hinne: 2.91 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kiirelt valmiv, tervislik ja rahakotisõbralik roog, mis hiilgab kiudaine-, valgu- ja rauarikkusega. Sobib hästi sügavkülmutada ka portsjonitena, et tööle kergeks lõunaks kaasa võtta.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja riivi küüslauk ja ingver. Koori porgand ja lõika seibideks.

2. Kuumuta poti põhjas õlis küüslauku, ingverit ja porgandit. Sega kiirelt hulka karripasta. Lisa pestud läätsed ja sega. Kalla peale kuum puljong, riivitud laimikoor ja pressitud -mahl.

3. Keeda, kuni läätsed on pehmed, umbes 10 minutit. Viimistle maitse vajadusel veel soolaga. Kui supp on liiga paksuks keenud, lisa vett juurde. Soovi korral püreesta. Serveerimisel puista peale seesamiseemneid.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa