Päevaretseptid

Nisutangupilaff kuivatatud puuviljade ja pähklitega

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Nisutang on pilafi valmistamisel hea alternatiiv riisile. Pilaff saab puuviljadest mahlakust ja magusust, vürtsidest ja ürtidest erksa maitse. Ja liha polegi vaja!
Kogus: 6 portsjonit
1. Pane tangud paariks tunniks külma vette likku. Kalla leotusvesi ära, vala tangud kastrulisse, lisa 1,2 l vett ja kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja keeda u 45 minutiga pehmeks, aeg-ajalt segades. Nõruta.

2. Haki küüslauk, kuumuta pannil õlis u 1 minuti jooksul ja lisa tangudele. Lisa ka aprikoosid ja ploomid, pähklid, kaneel, köömned ja kardemon, maitsesta soola ja pipraga.

3. Kuumuta u 5 minutit segades. Keera pliidil kuumus maha ja lase kaane all seista veel 10 minutit. Sega hulka mündilehed ning sidrunikoor ja -mahl.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jooneratas 13.märts 2017 18:11
Ilmselt on mõeldud 4 dl nisutangu :).
maanaine 13.märts 2017 17:31
Nisutangupilaff kõlab huvitavalt,kahjuks on siin retseptis kästud võtta 4 dl nisujahu...
1