Päevaretseptid

Kana-avokaado Caesar

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Kogus: 4 portsjonit
1. Tõsta kana külmkapist välja ja lase enne kuumutamist u 10 minutit toatemperatuuril seista. Maitsesta fileed soolapipraga. Kastmeks peenesta kõik komponendid blenderis või saumikseriga. Kui kaste tundub liialt paks, lisa pisut vett või sidrunimahla.

2. Rebi ciabattaviilud suupärasteks tükkideks ja puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega 1 sl õliga ja puista peale pisut soola. Küpseta 200kraadises ahjus u 10 minutit või kuni saiatükid on kuldpruunid.

3. Kuumuta pannil 1 sl õli ja lisa killuke võid. Kui või vahutama hakkab, lisa kanafileed, nahaga külg allpool. Kata pann kaanega, vähenda pisut kuumust ja lase 5 minutit küpseda. Seejärel pööra kanatükid ringi ja küpseta veel 5 minutit kaane all. Eemalda kaas, lisa kuumust ja pruunista paari minuti jooksul segades, kuni pannivedelik on aurustunud ning kana kena ja kuldne. Lase paar minutit seista, seejärel viiluta.

4. Rebi salat suuremasse kaussi ja sega kastmega korralikult läbi. Tõsta juurde tükeldatud avokaadod, kanafileed ja krõbedad saiatükid ning puista peale pisut riivitud parmesani. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
murrumutt 02.märts 2017 14:46
See on üks väga hea salat.
1