Päevaretseptid

Aasiapärane veise-krevetisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Kogus: 4 portsjonit
1. Lase lihal enne töötlemist u 30 minutit toasoojas seista. Eemalda kelmed ja lõika liha u 2 cm viiludeks. Pruunista lõike õlis mõlemalt poolt u 3 minutit, seejärel lase fooliumi all u 10 minutit tõmmata.

2. Paari minuti jooksul kuumuta pannil puhastatud ning olenevalt suurusest kas poolitatud või sektoriteks lõigatud seened. Siis viska pannile tiigerkrevetid ja kuumuta neid kiirelt vaid minuti jagu või kuni krevetiliha on muutunud vaevu läbipaistmatuks, kuid veel õrnalt kumab.

3. Sega kokku kaste. Eemalda lihalt foolium ja viiluta lõigud võimalikult õhukeselt. Laota spinat vaagnale või taldrikuile, lisa suvikõrvits, seened, roheline sibul, koriander ja idud. Pane peale veiselihaviilud, krevetid ja pisut musta pipart. Vala peale kaste ja serveeri kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa