Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Ahjukala ingveri ja porruga

Päevaretseptid

Ahjukala ingveri ja porruga

Lia Virkus Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ingveri-porrulisand passib hästi valget kala maitsestama, aga kindlasti sobib see ka punase kalaga.
Gluteenivaba
Retsept
portsjonile
1 tk Porru
50 g Värske ingver
1 spl Oliiviõli
6 spl Või
Sool
Must pipar
500 g Tilaapiafilee (võib olla ka mõni muu valge kala või punane kala)
1. Puhasta ja pese porru, lõika 5 cm pikkusteks juppideks, haki peenteks ribadeks. Koori ingver, viiluta peenikesteks ribadeks.

2. Pruunista kalafileed pannil või-õlisegus, maitsesta soola ja pipraga. Paksemad kalad pane ahjuvormi ja järelküpseta ahjus 175 kraadi juures u 10 minutit või kuni kala küps.

3. Kuumuta pannil või-õlisegus ka ingveri-porruribad, sega hulka ülejäänud 3 sl võid. Serveeri koos kalaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega