Päevaretseptid

Ahjukala ingveri ja porruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Lia Virkus
Ingveri-porrulisand passib hästi valget kala maitsestama, aga kindlasti sobib see ka punase kalaga.
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta ja pese porru, lõika 5 cm pikkusteks juppideks, haki peenteks ribadeks. Koori ingver, viiluta peenikesteks ribadeks.

2. Pruunista kalafileed pannil või-õlisegus, maitsesta soola ja pipraga. Paksemad kalad pane ahjuvormi ja järelküpseta ahjus 175 kraadi juures u 10 minutit või kuni kala küps.

3. Kuumuta pannil või-õlisegus ka ingveri-porruribad, sega hulka ülejäänud 3 sl võid. Serveeri koos kalaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa