Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Küüslaugu-ingveririis koriandriga

Päevaretseptid

Küüslaugu-ingveririis koriandriga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ingveri ja küüslauguga maitsestatud riis maitseb suurepäraselt nii omaette söögina kui ka iga liha-kalaroa lisandina.

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Pikateraline või pruun riis
1 spl Taime- või maapähkliõli
3 tk Küüslauguküüs
25 g Ingver
8 dl Köögivilja- või kanapuljong
Sool vajadusel
Serveerimiseks värske koriander
1. Kuumuta õli paksupõhjalisel kõrgete äärtega pannil, kuumuta hakitud küüslauku ja ingverit selles minuti jagu. Pese riisi voolava vee all sõelal, kuni vesi on läbipaistev.

2. Lisa riis pannile, kuumuta läbi. Lisa ka kuum puljong ning aja keema. Vähenda kuumust ja hauta riis pehmeks, u 20 minutit, kuni vedelik on imendunud. Tõsta tulelt, sega hulka hakitud koriander, maitsesta vajadusel soolaga ja lase kaane all veel 5–10 minutit haududa.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes