Päevaretseptid

India lameleivast pitsa pesto ja kolme juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nipiraamat Autor: Laura Strandberg
See on eriti lihtne ja maitsev pitsa! Naan ehk lameleib osta mõnest Aasia toidukohast.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Pesto tegemiseks pese ja kuivata karulaugulehed köögipaberiga. Pane kõik koostisosad peale parmesani ja poole õli koguse blenderisse ja töötle ühtlaseks. Viimasena sega sisse parmesan ja ülejäänud oliiviõli.

2. Pitsakatte tegemiseks haki spinat jämedalt ja küüslauk peenelt.

3. Sulata pannil või. Kuumuta selles paar minutit spinatit ja küüslauku.

4. Lisa pannile vahukoor, parmesan ja sool ning kuumuta neid madalal tulel pidevalt segades 4–5 minutit. Võta pann tulelt ja lase spinatisegul veidi jahtuda.

5. Pane leivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jaota spinatisegu leibade vahel, kata mozzarella ja fetajuustuga ning nirista peale pesto.

6. Küpseta pitsasid 180kraadises ahjus umbes 12 minutit ja veel paar minutit grillrežiimil, kuni kate on mõnusalt pruun.

7. Raputa peale veidi tšillihelbeid ja serveeri kohe!

HEA TEADA!
Sama pesto sobib hästi ka salatitesse ja ciabatta’le.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa