Päevaretseptid

Salat röstitud kõrvitsa, jõhvikate ja kitsejuustuga

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: Nipiraamat Autor: Laura Strandberg
Küpsetatud kõrvits ja kitsejuust maitsevad koos imehästi. Söö värvilist salatit koos sõpradega!
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Rösti ahjus kõrvitsakuubikud. Selleks puhasta ja tükelda kõrvits. Laota tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja piserda üle küpsetamiseks mõeldud oliiviõliga ning maitsesta soolaga. Küpseta kõrvitsakuubikuid 200kraadises ahjus 20 minutit, vahepeal korra segades.

2. Haki jämedalt pekanipähklid ja tükelda juust.

3. Rebi salat kandikule. Laota peale rukola, kõrvitsatükid, kitsejuust, pekanipähklid ja jõhvikad.

 4. Sega väikses kausis kokku kõik kastme koostisosad.

 5. Piserda kaste salatile. Soovi korral sega kergelt läbi. Serveeri kohe!

HEA TEADA!
Küpseta kõrvits varem valmis! Kui sulle kitsejuust ei maitse, kasuta selle asemel fetajuustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa