Uudiskiri Instagram Facebook
 
Päevaretseptid

Kanaroog Vahemere-päraselt

Päevaretseptid

Kanaroog Vahemere-päraselt

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Tomatiküllast kanapada serveeri koos riisi või kuskussiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
2 sl Oliiviõli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
3 tk Suured tomatid
0.5 dl viilutatud mustad oliivid
1 sl Kapparid
Sool, must pipar
0.5 dl Punane vein (või kanapuljong, köögiviljapuljong)
Basiilik (värske, hakitud)
Kuumuta pannil 1 sl õli ja prae selles kanafileesid kummaltki poolt mõned minutid, kuni nende pind on pruunistunud. Maitsesta soola ja pipraga.
Kuumuta ülejäänud õli paksupõhjalises potis. Kuumuta selles hakitud sibulat ja purustatud küüslauku paar minutit. Lisa hakitud tomatid, viilutatud oliivid ja kapparid. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa vein ja hauta 5 minutit.
Tõsta kanafileed kastmesse ja hauta fileesid koos köögiviljadega 10-15 minutit. Vajadusel lisa köögivilja- või kanapuljongit.
Serveeri keedetud riisi või kuskussiga.Kaunista värskete basiilikulehtedega.

KOMMENTAARID

ma 21.märts 2011 18:44
Suurte fileetükkide asemel soovitaksin panna pisemaid fileeribasid. Kaste ja kana jäid kuidagi eraldi. Aga maitse täitsa hea.
kikas 27.märts 2009 17:45
mustade oliivide asemel rohelised ,ilma kapparita,proovisin ja ei kahetse.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes