Põhikoostisaine  » Köögivili

Vürtsikas ahjuroog kana ja ubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Maitsesta kanakoivad soola-pipraga ja pruunista kergelt 2 sl oliiviõlis. Tõsta kana ahjuvormi, lisa poolitatud ning seemnetest puhastatud paprikapooled.

2. Kuumuta pannil 8 sektoriks lõigatud sibul, viilutatud küüslauk, hakitud tšillipipar ja chorizo. Lisa ürdid ja sool ning kuumuta, kuni sibul on klaasjas. Lisa purustatud tomatid, mesi ja keedetud oad ning lase segu korraks keema.

3. Vala oa-tomatisegu ahjuvormi kanakoibadele ja puista sekka ka värsked kirsstomatid. Küpseta 180kraadises ahjus 30 minutit. Pudista peale ciabatta ja nirista üle 2 sl oliiviõliga. Küpseta ahjus veel 10–15 minutit, kuni sai on krõbe.

HEA TEADA!
Hiidoad annavad toidule küllusliku iseloomu, jäädes ometi taljesõbralikuks. Kuivatatud hiidube leota u 12 tundi ja keeda 1–1,5 tundi, kuni need on pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa