Põhikoostisaine  » Köögivili

Ingverikrevetid rukolasalatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ingver Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki küüslauk ja tšilli. Riivi ingver peene riiviga.

2. Sega kastmeained kausis. Lisa salatilehed ja sega läbi.

3. Viiluta avokaado ja õun ning piserda üle laimimahlaga.

4. Kuumuta pannil õli. Lisa küüslauk, tšilli ja ingver ning kuumuta 1 minut. Lisa pannile krevetid ja kuumuta, kuni värv muutub roosaks. Pööra ümber ja kuumuta ka teiselt poolt värvi muutumiseni. Maitsesta soolaga.

5. Tõsta taldrikule salatilehed, õuna- ja avokaadoviilud ning krevetid. Nirista peale palsamiäädikakreem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa