Põhikoostisaine  » Marjad/puuviljad

Tarretatud juustubrüleekook

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Võrratud koogid Autor: Pille Enden
Värskete marjadega kook on suviselt kerge ega vaja valmistamiseks ahju.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Pane želatiinilehed 10 minutiks külma vette likku.

2. Purusta küpsised, sega sulavõi ja siirupiga.

3. Kata 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ning suru küpsisepuru tihedalt vormi põhja.

4. Hõõru toasoe toorjuust koos suhkrutega pehmeks.

5. Lahusta želatiin 2 sl kuumas vees ja nirista lahus juustu hulka, samal ajal segades. Vahusta koor ja sega samuti toorjuustuseguga.

6. Jaga marjad ühtlaselt koogipõhjale ja laota peale juustumass.

7. Pane vähemalt paariks tunniks külmkappi. Enne serveerimist puista ühtlase kihina peale suhkur ning pruunista leeklambiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa