Põhikoostisaine  » Marjad/puuviljad

Tsitruse-cranachan ehk Šoti magusroog kaerahelvestega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Cranachan on traditsiooniline šoti magustoit, mida valmistatakse kaerahelvestega. Rukkihelbed sobivad siia eestistatud varianti samuti.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori tsitrusviljad, eemalda membraanid ja haki viljaliha, sega hulka 2 sl mett.

2. Kuumuta rukkihelbeid ja pruuni suhkrut kuival pannil pidevalt segades 3–4 minutit, kuni suhkur on sulanud ja helbed krõbedad. Kummuta taldrikule
jahtuma.

3. Vahusta koor viskiga, sega hulka jogurt, mesi ja rukkihelbed. Tõsta pool segust 4 klaasi, pane peale pool tsitrustest ja lao veel kord samad kihid. Pane klaasid 30 minutiks külmkappi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa