Põhikoostisaine  » Pähklid

Kannelloonid spinati ja ricottaga

Keskmine hinne: 2.19 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Ants Kraus
Itaaliahõnguline vormiroog, mille puhul nõuab natuke aega ja vaeva kannelloonide ehk suurte pastatorude täitmine. Ent roog maitseb koos värske salatiga imehea.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Soojenda ahi 180 kraadini. Määri kandiline vorm õliga. Peenesta kahvliga ricotta, lisa tükeldatud spinat ja maitsesta soola-pipraga.

2. Täida kannelloonid seguga. Sega tomatikaste, vesi, basiilik ja pressitud küüslauk, maitsesta soola-pipra ja muskaatpähkliga.

3. Lao 125 g tomatisegu vormi põhja, pane peale kannelloonid. Vala ülejäänud kaste peale ja puista üle mozzarellaga. Kata vorm fooliumiga ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 35–45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa