Põhikoostisaine  » Piimatooted

Sidrunipasta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Marion Laev
See särtsakalt värske ja maitsev pastaroog toidab ära meie pere ja naabrilapsed veel pealekauba.
Kogus: 6 portsjonit
1. Keeda pastat soolases vees, kuni see on al dente. Pasta keemise ajal klopi munakollased kausis vispliga lahti. Lisa kaussi riivitud parmesan, vahukoor, sidrunikoor ja -mahl, klopi ühtlaseks. Maitsesta segu vähese soolaga.

2. Kurna pasta ning pane tagasi potti. Lisa või ning sega, kuni pasta on kergelt võiga koos. Lisa enne tehtud sidrunikaste ja sega läbi. NB! Ära aseta potti kuumale plaadipliidile, sest kuumutades muutub kaste munapudruks. Kuum pasta küpsetab ise toore munakollase läbi ja tulemuseks on siidine mass.

3. Kalla pastasegu serveerimiskaussi ja lisa beebispinat või rukola. Sega kergelt läbi. Puista peale riivitud parmesani ning rohkesti hakitud peterselli ja basiilikut. Maitsesta musta pipraga ja serveeri kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa