Põhikoostisaine  » Suhkur/šokolaad

Soolakaramelli-šokolaaditopsid

Keskmine hinne: 1.88 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Magustoit, mis juba väikeses koguses rahuldab magusaisu, sobib väga hästi ka peolauale. Grissinid on serveerimisel efektsed ja toasoe maius sobib nendega, aga argipäeval võib grissinid ka ära jätta.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Mõõda kondenspiim ja või kastrulisse ning kuumuta segades, kuni või ära sulab ja kondenspiimaga seguneb. Sega hulka meresool, jaga segu 6 pokaali ja pane külmkappi.

2. Sulata mõlemad šokolaadid koos vesivannil. Murra grissinid lühemaks, kui vaja, kasta nad mõlemast otsast šokolaadi. Pane restile või klaasile pisut tahkuma ja siis kasta Demerara suhkrusse.

3. Sega vahukoor ja piim sulašokolaadiga, tõsta karamellile. Jahuta, raputa peale pisut meresoola ja serveeri grissiniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa