annestiilKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeraamat24.ee
Pastatoidud

Spagetid tomati ja basiilikuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: restoran Bocca Autor: Nicolo Tanda
Spaghetti al pomodoro e basilico
Kogus: 4 portsjonit
Kastme valmistamiseks haki sibul, küüslauk, porgand ja sellerivars, lõika värske tomat kuubikuteks. Kuumuta kastrulis oliiviõli, lisa peenestatud köögiviljad (sibul, küüslauk, porgand, sellerivars) ning prae mõned minutid. Lisa ka keedetud tomatikonserv, sega läbi ja kuumuta. Kui kaste on liiga paks, võid lisada veidi vett. Maitsesta suhkru, soola ja musta pipraga ning hauta veel 30 minutit. Viimaks sega hulka peenestatud basiilikulehed ja või, mis pehmendab kastme maitset.
Keeda spagetid kõrges kastrulis soolaga maitsestatud rohkes vees (1 liiter 100g pasta kohta) al dente. Nõruta spagetid, vala kastmekastrulisse ning sega korralikult. Serveeri sügavates taldrikutes, puista peale riivitud parmesani ja kaunista basiilikulehega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marju 12.sept 2010 19:46
Väga hea ja toitev! Eriti mõnus oli porgandi ja varsselleri maitse. Teeksin veel.
1