Pastatoidud

Pasta alla Puttanesca

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Indrek Pärli
Kiire, lihtne ja pikantse maitsega pasta.
Kogus: 2 portsjonit
Suuremal pannil kuumuta oliivõli, sega sisse peeneks hakitud küüslauk ja tšilli, samuti anšoovised (fileed tükkideks ja siis kahvliga puruks pressida). Kaua ei maksa hautada, kala sellest ei hooli. Kalla hulka tomatid. Kui segu tõuseb keema, lisa poolitatud oliivid ja kapparid. Seejärel keera kuumus võimalikult väikseks ja hauta vedelikku vähemaks. Soola pole vaja panna, kala on niigi soolane, musta pipart võib jahvatada, aga tšilli peaks selle töö nagunii tegema.
Samal ajal keeda 160-200gr spagette (sõltuvalt kõhu tühjusest). Kui spagetid valmis, siis kalla need pannil podisevale kastmele, sega hoolikalt ja valmis ta ongi. Serveerides võib peale riivida parmesani, veidi hakitud peterselli ei tee ka paha.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
paula brita 12.sept 2011 11:05
nii hea ! (Y)
fifi 19.märts 2010 11:37
Ootamatult hea ja põneva maitsega!
micetta 13.märts 2010 12:24
njah.. pasta on hea, elan itaalias ja olen seda sòònud..ja nimi on kyll jah... pikantne :D
1