Pastatoidud

Pasta mereandidega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Elen Kööp
Retseptivõistluselt "Kala teeb head"
Kogus: 4 portsjonit
Keeda spagetid al dente (u. 8min).
Samal ajal kuumuta pannil oliiviõli ja lisa sinna hästi peeneks hakitud ingver ja küüslauk ja osa peterselli. Kuumuta kõike keskmisel kuumusel paar minutit, kuid ära lase kõrbema, siis on kõik nässus. Lisa klaas veini ja kuumuta veel natuke ja kui hakkab vaikselt keema, siis lisa purustatud tomatid, tomatipüree, kalakaste, suhkur ja pigista juurde poole laimi mahl. Sega läbi ja kuumuta 5 min. ning siis lisa hapukoor ning lase vaiksel kuumusel podiseda 2-3min. Lõpuks lisa (sulatatud) mereannid ja valmis keedetud spagetid ja sega kõik läbi. Peale raputa ülejäänud värske petersell, õhukesed parmesanilaastud ja värskelt jahvatatud pipar.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sips 26.dets 2012 09:45
ükskakskolm 26.dets 2012 00:43
millist kalakastet peaks kasutama?
annika 14.veeb 2012 19:22
väga maitsev, teen juba mitmendat korda...
Kats 23.aug 2010 19:26
Kirjeldusest tundub hea :D peaks proovima
1