Pastatoidud

Pasta koorese mereannikastmega

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Selle roa juurde sobivad kõige paremini tagliatelle-tüüpi makaronid.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Haki sibul ja küüslauk.
2.  Kuumuta õli ja selles mõni minut sibulat ja küüslauku.
3.  Lisa koriander, vein ja rõõsk koor, lase segu keema.
4.  Lisa mereannid ja kuumuta umbes viis minutit.
5.  Lisa hakitud värske petersell ning maitsesta soola ja pipraga.
6.  Serveeri keedetud makaronidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
külli 12.dets 2013 15:05
Tegin ka ja peaks ütlema, et oli maitsev, aga ka mul kippus koor tükki minema. See juhtub tegelt ju siis, kui on liiga palju hapet ehk veinist pole alkohol välja keenud. Mina olen hiljem teinud mitu korda pigem nii, et veini kastmesse ei pane, vaid ainult koore, mille maitsestan hiljem sidrunist pressitud mahlaga. On ülilihtne teha ja minuarust tuleb isegi maitsvam. Kes eelistab paksemat kastet, soovitan kasutada köögikoort ja seda pikemalt kuumutades ta tõesti läheb üsna paksuks. Lisan ka, et petersell on toidu juures suur boonus ja ilma oleks palju igavam. Samas tean, et paljud ei armasta peterselli.
meelis 16.apr 2012 13:49
Väga hea retsept. Eelmine nädal proovisin seda ka ja see oli veel parem.
Pille 03.apr 2012 16:33
Minul aga läheb kaste tükki, kui koore ja veini lisan :( Maitse on hea aga välja ei näe hea, kui tükkis on.
Jaanika 29.veeb 2012 14:00
Tegin eile, ja oli NII hea, soojalt soovitan. Lihtsad ja mahedad maitsed :) Väga mõnus, jätan kindlasti enda püsimenüüsse selle retsepti, mereannid on mu lemmikud. Kasutasin ka 'merandide kokteili' ja pastaks penne't, sobis minu arust kõige paremini.
Hindaja 16.veeb 2012 17:51
Väga positiivselt üllatunud. Pole varem mereandidega kokkupuuteid olnud, tunduvad jälgid. Veidi kogusin end, valmistasin selle roa, ja sõin taldriku tühjaks ning limpsisin taldrikult veel kastet lisaks.
veera 17.jaan 2012 08:58
soola asemel kalapuljongi kuubikut või austrikastet,siis tuleb ka mingi maitse
veronz 19.märts 2011 13:43
pigistage paar viiu sidrunit ka kindlasti sisse :)
katrin775 22.jaan 2011 18:29
Suurepärane!
K. 19.dets 2010 16:24
Panin ka merekadpide asemel mereandide kokteili ja tulemus oli suurepärane :)
Hindaja 12.dets 2010 16:47
Meie pere lemmik! :)
Joonas 27.juuli 2010 23:30
Kuigi krevettide ja karpide lõhn oli veidi ebameeldiv söögi tegemise ajal, ei ole see seda söömise ajal. Kui serveerida nii, nagu pildil, siis jäi suhteliselt kena mulje ka. Üldiselt võib öelda, et õnnestus, sest isegi inimene, kes tavaliselt mereandidest mööda hiilib, sõi ja kiitis.
MariTartust 30.juuni 2010 22:15
Ma kasutasin valge veini ja merikarpide asemel 3 supilusikatäies sidrunimahlas marineeritud kala. Sibulat oli väga palju minu arvates. Aga päris hea oli.
triin 15.juuni 2010 19:17
Mina ka tegin seda täna. :) Merekarpide asemele panin "mereandide kokteili", mis andis niiiiiiii suurepärase maitse. Väga hea maitse, väga lihtne teha ja kiiresti saab valmis ka. Umbes 20 minutit max.
Zeus 15.juuni 2010 18:17
Nii. Selle roa mina täna tegin, asendasin ainult merikarbid valge kalaga, kuna paar pereliiget neid ei armasta. Kasutasin värsket pastat ja rõõsk koor oli mul ikka 35%'line. Kerge valge vein kõrvale. Väga maitsev. :Y
1