Pastatoidud

Pasta Napolitana

Keskmine hinne: 1.94 Allikas: 100 rooga
Klassikaline itaalia roog, kus pasta on segatud Napoli tomatikastmega. Mida kauem kastet keeta, seda tugevama maitse ta omandab.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta õli paksupõhjalises potis. Lisa tükeldatud sibul, porgand ja seller, prae aeg-ajalt segades 6–7 minutit. Lisa ka hakitud tomatid ning hetke pärast petersell, suhkur ja 1,25 dl vett, lase keema tõusta. Alanda kuumust (kõige madalamani) ning hauta aeg-ajalt segades 45 minutit.
Kui vaja, lisa veel vett, kuid mitte rohkem kui 1,5–2 dl. Maitsesta kastet soola-pipraga. 15 minutit enne serveerimist keeda pasta pehmeks, nõruta ja tõsta potti tagasi. Kalla kaste pastale ning sega läbi, serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margus 21.nov 2010 17:45
Hea pasta, aga selle penne koguse juures peaks kastet tõesti VÄHEMALT topelt tegema
Anne 13.aug 2010 14:52
Väga hea tuli! Jätsin peterselli välja, kuid sellegipoolest suurepärane. Väga lihtne teha!
Pink Barbie 22.apr 2010 10:01
Väga maitsev kaste on! Ja lihtne teha. Natukene väheseks jäi kastet, teen järgmine kord kahekordse koguse. :)
jaanela 16.märts 2010 19:45
väga hea tuli välja mul see toit
leida 16.märts 2010 19:42
väga hea tuli !
Helen 08.nov 2009 12:22
Väga hea pasta tuli. Tegin natuke omaloomingut, aga põhisjad jätsin samaks.
1