Pastatoidud

Pasta Bolognese ehk makaronid tomatikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Ecopot
Retsept Ecopot termospotiga valmistamiseks
Kogus: 1 portsjon
Pruunista hakkliha pannil. Aja suuremas potis vesi keema, lisa hakkliha, kastmepulber ja kuivad makaronid. Sega ja lase uuesti keema tõusta. Tõsta pott vähemalt pooleks tunniks termosesse. Suurde potti mahub kuni kolmekordne kogus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Moonwolf 23.märts 2012 12:40
Lihtne retsept neile, kes alles alustavad toiduvalmistamist ehk teisisõnu, lastele paras väljakutse. Makaroni isu tuli igatahes omalgi täna peale. Lihtne ja lapsed saavad ise omale soojakski pannil hiljem teha. :)
Riina 20.jaan 2012 17:06
Sellest Maggi Idea kastmest tüdineb ära ja see maitseb lõpuks nagu tõeline keemia pomm. Ahvatlevam on ikka ise teha, kuid kiirel töönädalal ajab ilmselt asja ära.
Anne 24.mai 2010 19:02
to eiks : hakkliha :D
eiks 24.märts 2010 19:12
Mis asja, see pole kellegi retsept. Tehke ise pologonese kaste! Sibul,küüslauk,tüü-
mian,rosmariin,chil-
likaun,tomatipasta,õ-
li,sool! head isu!
Karoliine89 20.okt 2009 13:50
Kavatsen proovida, tundub päris lihtne retsept ;) 400g Rakvere hakkliha 16,90.- 500g Makarone lipsukesed 18,50.- 2x Bolognese kastet 2x 9,50 = 19.- kokku 54.40.- Loodame, et tuleb hea :)
1