Pastatoidud

Kodune makaronivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Hea toit ei pea olema kallis. Valmista värvikas pastaroog, millele annab vürtsikust pepperoni (salaami tüüpi kuiv ja kõva vorst). Maitset tasakaalustavad köögiviljad.
Kogus: 6 portsjonit
1. Keeda pastat pakendil oleva juhise järgi kergelt soolaga maitsestatud vees.
2. Viiluta vorst õhukesteks ratasteks. Tõsta pool pastast võiga määritud kuumuskindlasse ahjuvormi.
3. Kata külmutatud köögiviljadega.
4. Lao peale vorstiviilud.
5. Kata ülejäänud pastaga.
6. Sega lahtiklopitud muna piimaga. Maitsesta soola,
pipara ja hakitud ürtidega ning vala roale. Küpseta 200ºC juures 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisu 05.nov 2012 20:45
Nii tegin nüüd omamoodi-
makaron,suitsuvorst-
segasin ära,peale piima ja muna segu ja maitseained ka muidugi ja peale palju juustu.fooliumiga kinni ja ahju :) loodan meest üllatada :)
kiku 07.okt 2012 18:45
proovisin vanaemaga oli päris hea panime veel kergelt praetud sinki.Me piima ei pannud aga panime juustu tuli vägahea:):Y
Maiken 15.aug 2012 12:40
Tegin täna, päris hea oli.Aga lugedes eelnevaid postitusi hoidsin siis ahjus tund aega ja ei jäänud midagi liiga vedelaks, panin peale riivjuustu ja see tegi pealt mõnusalt krõbedaks.
cherish25 30.aug 2011 19:38
Midagi erilist ei olnud aga maitses.Teistkorda vist ei teeks:R
Hindaja 21.okt 2010 20:22
jah 40 ei piisanud koos fooliumiga samuti.. Polnud kunagi varem kasutanud tüümiani, ning se ei olnud seal just hea.
Chef 16.okt 2010 14:56
Üks analoogne retsept teiste koostisosadega ütleb küpsetusajaks tund hoopis. Mul endal ka vähemaga jääb vedelaks.
Särel 05.okt 2010 21:04
proovisin täna järgi..hoidsin 40 min ahjus ja ikka oli se piim ja muna all vedel veel. aga muidu oli hea :)
Kätriin Tamm 15.sept 2010 14:25
Tegime kokanduses ja see oli suurepärane
TuduLeevike 11.aug 2010 13:59
Tegin ise vanematele vendadele.Nendele maitses väga-väga.Täna teen taas oma emale ja vendadele.Hea lihtne ja maitsev roog. Kui ise tegin,siis lisasin peale riiv-juustu.Läks pealt krõbedaks ja kuldseks ning andis head maitset juurde.
Tipike 16.jaan 2010 12:03
Kui muna vedel, aga pealt pruun, siis pane toidule foolium peale ja uuesti ahju. See ei lase kõrbema minna. Vormid on erinevad nii sügavuse kui materjali poolest.
Atsinna 07.jaan 2010 19:17
Ilmselt ei peaks sulatama. Punkt 3. Kata külmutatud köögiviljadega.
Kairi 07.jaan 2010 16:23
Kas köögiviljad peaks eelnevalt ära sulatama?
Janne 22.dets 2009 17:41
Muna jääb vedelaks.
1