Pastatoidud

Kolmevärviline penne peekoni, porru ja röstitud metsapähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Aet Trisberg
Pastatoit on alati kiiresti valmiv ja maitsev kõhutäis, mille saab omanäoliseks muuta erinevate lisanditega. Veidi peekonit, porrut, ürte ja röstitud mestapähkleid koos kreemjalt koorese kastmega - see on iga pastasõbra unistus.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Pane pasta keema. Samal ajal haki peekon, porru, petersell ja küüslauk ning riivi Parmesan.
2. Valmista koorene kaste: klopi lahti munakollased ja lisa koor ning riivitud Parmesan.
3. Purusta metsapähklid kergelt neile paar korda läbi riide köögihaamriga toksides ja rösti 180-kraadises ahjus umbes 8 minutit.
4. Kui pasta on valmimas, prae pannil peekon (vajadusel lisa õli), lisa porru, küüslauk, petersell, tüümianilehed ja maitse järgi soola. Kalla pannile al dente pasta ja keeruta segamini. Vajadusel lisa veidi pastakeeduvett, et pannil olev pasta ei hakkaks pruunistuma. Kalla pastale peale kaste ja sega läbi, kuni see muutub kreemjaks.
5. Serveeri roog kohe, puista peale röstitud metsapähkleid ja hakitud murulauku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
MaarjaKM 04.juuni 2012 14:49
Väga hea oli:)
johnsmith 26.okt 2011 19:32
lihtne-kiire-maitsev
1