Pastatoidud

Hakklihatäidisega cannellonid

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Itaalia köögist pärit cannellonisid võid valmistada nii lasanjeplaatidest kui ka poes müüdavast torukujulisest cannelloni-pastast. Üks levinumaid täidiseid valmistatakse hakklihast, juustust ja tomatist.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta pannil õli ning prae hakitud sibulat, küüslauku ja suitsupeekonit 5 minutit. Lisa hakkliha ning jätka pruunistamist. Maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa tomatipüree, puljong
ja kuivatatud basiilik, lase tasasel tulel kaane all 1 tund keeda. Jahuta ja sega hulka riivsai ning muna.
Keeda lasanjeplaate soolaga maitsestatud vees 5 minutit, kurna ja tõsta küpsetuspaberile.
Tomatikastme valmistamiseks sega omavahel tomatipüree, hakitud basiilikulehed, küüslauguküüned, oliiviõli, sool ja must pipar.
Vala tomatikaste võitatud pikliku ahjuvormi põhja. Kata iga lasanjeplaat suitsupeekoni viilu ja riivitud juustuga, tõsta peale hakklihatäidist ning keera rulli. Aseta rullid tihedalt vormi. Sega omavahel koor ja riivitud parmesan, vala vormi. Küpseta rooga ahjus 190° juures 20 minutit. Lase vormis 10 minutit jahtuda ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa