Pastatoidud

Kanapasta ricotta ja spinatiga

Keskmine hinne: 3.18 Autor: Kristel Vokk
Väga lihtne ja kiire toit, mis sisaldab kõrge toiteväärtusega spinatit, lahjat kanafileed ja valgurikast ricottat.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kalla pasta keevasse soolaga maitsestatud vette ja keeda. Umbes 1-2 minutit enne pasta valmimise aega, kalla keeduvesi ära ja lisa pastale külmutatud spinat. Keeda, kuni pasta on al dente.
2. Samal ajal kui pasta keeb, prae kanafilee ribad pruunikaks. Maitsesta soola ja pipraga. Kui kana on läbi küpsenud, lisa ricotta ja purustatud küüslauk.
3. Sega spinatipastale hulka kana-ricotta-kaste. Vahetult enne serveerimist seda pastaroale hulka värskelt riivitud parmesan.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Koit 19.apr 2012 17:02
maitsev..sai ka toorjuustuga tehtud, mis meeldis rohkem
ah 21.jaan 2012 14:38
Ei tulnud hää. Spinatit oli liiga palju.
carmuska 15.aug 2011 23:15
Minu esimene pasta :D, aga noh pole just lemmik..
spagetiõgija 03.aug 2011 01:33
Lihtne, kiire ja ülimaitsev
1