Pastatoidud

Pastaroog brokoli, juustu ja peterselliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Anni Arro
Anni teeb seda rooga orecchiette-nimelisest pastast ja ilmtingimata Gruyere´i juustuga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1.Pane potti tükkideks rebitud brokoli ja pasta, lisa ka soola. Keeda 8 minutit ehk kuni pasta on al dente.
2. Pruunista pannil sibul ja lisa purustatud peperoni, seejärel pasta ja brokoli. Jäta alles pisut pastakeeduvett, lisa seda pastale, et roog tuleks ikka mahlakam, mitte õline. Lisa riivitud juust ja hakitud petersell. Sega läbi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Irooni 19.juuni 2012 10:49
Ma tegin ananassiga ja tuli ka halb... Ei tea kas brookoliga palju parem oleks. Kehv retsept
katsetaja 12.juuni 2012 15:05
Tegin lillkapsaga ja sai üsna halb... Ei tea, kas brokoliga palju parem oleks.
1