Pastatoidud

Spagetid värskete tomatite, mozzarella ja rukolaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sepamaa talu köök Autor: Anni Arro
Pasta kuulub alati laste lemmikute hulka. Ma pole küll eriline ema-tüüp, kuid üht asja tean – selle roaga meelitab kõik lapsed sööma. Ja muidugi ka kõik täiskasvanud. Suvel täiesti asendamatu!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Keeda spagetid al dente vastavalt pakendil olevale juhendile. Üldiselt võtab see aega 8 minutit. Niikaua kuumuta pannil oliiviõli ja pruunista hakitud küüslauk hästi kergelt läbi. Ettevaatust, et see ei läheks kõrbema! Kõrenud küüslauk muutub kibedaks.
Nõruta spagetid ja jäta klaasike keeduvett alles. Tõsta spagetid küüslaugu hulka, sega läbi ja lisa pisut keeduvett – see jätab spagetid mahlasemaks ilma rasvainet lisamata. Ka maitse jääb palju kergem ja hõrgum. Sega läbi ja lisa tükeldatud tomatid, mozzarella, tükkideks rebitud basiilik ja rukola. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mex25 23.okt 2011 15:41
Väga hea!
Chef 23.sept 2011 17:59
Tõesti lihtne ja maitsev. Ise paneksin vast basiilikut ja rukolat sutsu rohkem tuleks maitsed paremini esile.
Kaia 19.aug 2011 17:35
Väga maitsev!
1