Pastatoidud

Kõrvitsalasanje ricottaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toitvad ja tervislikud kõrvitsaroad Autor: Pille Enden
Kerge juustune lasanje maitseb mahedalt ja kreemiselt.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika kõrvits üsna õhukesteks viiludeks, määri õliga ja rösti 220-kraadises ahjus 30 minutit. Raputa peale soola ja pipart. Sega hapukoor ja kohvikoor poole koguse riivitud parmesaniga. Lase kõrvitsal pisut jahtuda, lõika koor ära ja tükelda viilud väiksemaks.
Klopi ricotta, hakitud salvei ja ülejäänud riivitud parmesan ühtlaseks. Maitsesta soola-pipraga ja sega kõrvitsaviiludega. Tõsta kolmandik koore-juustusegust vormi. Kata lasanjeplaatidega, tõsta peale ricotta-kõrvitsasegu, siis jälle kooresegu ja plaadid. Jäta viimane kolmandik kooresegust lasanje katmiseks. Lao peale terveid salevilehti ja küpseta 220-kraadises ahjus fooliumiga kaetult 25 minutit. Võta foolium vormilt ja küpseta veel 5 minutit, et lasanjele värvi anda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sess 19.sept 2012 19:10
Viis keele alla. Kogu pere sõi ja sai kohe otsa ka.
Eva 01.märts 2012 21:00
Jube hea!
Siiri Kirikal 27.dets 2011 14:57
Repsikk: täpselt nii, siia sobib ricotta-kohupiim. Lisasin täpsustuse ka retsepti koostisosadesse.
Repsikk 27.dets 2011 11:25
Kas ricotta all on siin mõeldud kohupiima või juustu? Pildilt paistakb, et tegemist on ikka kohupiimaga.
1