Pastatoidud

Pennevorm juustu ja peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga 2 Autor: Pille Enden
Rohke juustuga valmistatud vormiroog maitseb kogu perele. Kasuta selles suuremaid makaronitooteid, näiteks pennet.
Valmistusaeg: 40-60 min

40 minutit + 10-15 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Keeda penne rohkes vees peaaegu pehmeks, nõruta ja sega vähese oliiviõliga. Lõika peekon viiludeks ja pruunista pannil omas rasvas. Tõsta majapidamispaberile nõrguma. Vala pannile kohvikoor ja kuumuta keemiseni, kuid ära keeda. Lisa riivitud juust, sinep, jahvatatud paprika ja must pipar. Sega koort pidevalt. Kuumuta keemiseni tulel mõni minut ehk kuni kaste pakseneb. Maitsesta soolaga.
Määri 20 x 20 cm suurune ahjuvorm õliga. Kummuta penne ja peekon vormi, vala peale juuustukaste ja raputa pinnale Parmesan. Küpseta vormi 225kraadises ahjus 10-15 minutit ehk kuni juust on kuldpruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anniannu 05.jaan 2013 21:35
Natukene liiga rammus aga muidu väga hea :) Tegin ka väikseid muudatusi meie pere maitse järgi, sinihallitusjuustu ja krevette lisasin :)
Hindaja 26.juuni 2012 21:36
Süüa kõlbas ja mees ning poeg kiitsid rooga, kuid mina rohkem selle retsepti järgi kokata küll ei viitsi. Nii hea ta nüüd ka ei olnud. Hindeks panen 4 :-)
Gerda 14.veeb 2012 21:23
Selle retsepti järgi teen teine kordki süüa :)
1