Pastatoidud

Spagetid lõhe ja sidrunikastmega

Keskmine hinne: 2.7 Allikas: Äripäeva õhtusöögid Autor: Tiina Lebane
Lõhe ei vaja liigset kuumtöötlemist, seega sega kalast lõigatud tükid keedukuumade spagettide hulka ja lase paar minutit kaane all tõmmata. Sidrunikaste lisab maitsele tõelist elegantsi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda spagetid soolaga maitsestuad vees parajalt pehmeks. Kastme valmistamiseks vispelda munakollased koos sidrunikoore ja -mahlaga, valge veini ja maitseainetega läbi. Edasi jätka vispeldamist keskmisel kuumusel, kuni see muutub paksuks. Siidise kastme saad kindlasti, kui teed seda keevas vesivannis. Tihenenud kastmele lisa või ja hakitud till ning tõsta siis ootele. Kalla spagettidelt keeduvesi, jättes sinna 1 dl jagu vedelikku, ja lisa kalafileest tükid potti. Sega ettevaatlikult läbi ja kuumuta veel 3 minutit. Serveeri kohe koos kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa