Pastatoidud

Piimakastmes pasta suvikõrvitsaga

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: Piim lauale ja kõhtu Autor: Epp Mihkels
Piimaga pastakaste on pisut vähem rammus kui samasugune kaste koorest tehtuna.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika üks suvikõrvits pikuti õhukesteks viiludeks. Pintselda viilud oliiviõliga ja grilli neid 220kraadises ahjus 5 minutit, kuni tekivad esimesed pruunikad laigud. Hoia viile kastme valmistamise ajal soojas. Lõika kastme tarvis teine suvikõrvits, sibul ja küüslauk peenteks ribadeks. Kuumuta pannil või ning prae köögiviljad kergelt läbi. Vala peale piim ja lase 5 minutit tasakesi podiseda. Maitsesta kaste soola-pipraga ja püreesta saumikseriga. Vahepeal keeda pasta. Vala kuum kaste pastale ja sega läbi. Tõsta roa peale grillitud suvikõrvitsaviilud ning sega veel kord kergelt läbi. Puista serveerides üle riivitud Parmesani juustuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hannesh 25.märts 2016 13:14
Päris hea oli. Piisav juust tundus oluline.
alicia 22.okt 2012 19:52
Päris hea, selline maheda maitsega.Kasutasin tavalist juustu, kahetsen, et poest Parmesani ei ostnud.
1