Pastatoidud

Baklažaani-fetapasta

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Teravama maitseelamuse saad, kui kasutad feta asemel kitse- või hallitusjuustu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda pasta pakendil oleva juhendi järgi pehmeks. Kuumuta hakitud sibulat pannil õlis umbes 5 minutit, kuni pehmeneb. Koori baklažaan – seda on hea teha juurviljakoorijaga. Lõika 0,5 cm lõikudeks ja need omakorda väikesteks tükkideks. Vala pannile ja pruunista, vajadusel lisa veel õli. Kalla pannile tomatikonserv, maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Kuumuta keemiseni ja hauta 15 minutit. Sega nõrutatud pastaga. Lisa roale kuubikuteks lõigatud feta ja basiilik. Sega kergelt läbi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
n22 18.juuli 2013 14:54
Üks parimaid pastasid, mida saanud olen. Baklažaani panin pool.
uffa 13.märts 2012 14:05
isegi mu meelest, kellele väga maitsevad feta ja baklazhaan, oli pigem kehvake...:(
arxitibi 06.märts 2012 10:56
Normaalne, aga tõdesin järjekordselt, et ma pole balka?aani eiriline austaja. Edaspidi võiksin kööviljade kooslust muuta.
1