Pastatoidud

Pasta tuunikala-tomatikastmes

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Lihtne ja maitsev argiroog kahest konservist – purustatud tomatist ja tuunikalast – ning pastast. Soovi korral lisa kastmesse ka oliive, kui lapsed on oma portsud kätte saanud.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane pasta keema. Samal ajal haki sibul ja prae pannil õlis klaasjaks. Lisa purustatud tomatid, maitsesta soola, pipra ja kuivatatud rosmariini või punemega. Keeda 5 minutit. Sega hulka tuunikalakonserv. Kui kasutad värsket rosmariini või punet, lisa see nüüd. Kuumuta kaste läbi ja serveeri koos pastaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
helen 11.mai 2012 17:31
juustu peab peale lisama sest muidu ei lähe kohe mitte see alla.uuesti ei teeks.
toxi 08.mai 2012 15:17
õige Krissu, itaalia mammad minestaksid, kui seda kuuleksid, kõik tomatised pastakastmed lähevad seda patremaks, mida rohkem neid hautatatakse
Krissu 04.mai 2012 17:18
Tundub maitsev, aga isiklikust kogemusest võib lisada, et purustatud tomatid (nii konservina kui ka tetrapakist) vajavad pikemat haudumisaega. Muidu jääb maitse happeline ja kunstlik.
1