Pastatoidud

Salveimakaronid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Salvei on nõudlik ürt – kui lisada seda liiga palju, võib roog muutuda kibedaks ja välja lüüa seebimaitse. Alusta pigem väikestest kogustest, sest juurde saab ürte alati lisada.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Keeda makaronid soolvees ja kurna.
2. Haki salvei, küüslauk ja sibul.
3. Sulata pannil või ja kuumuta läbi salvei, ribadeks lõigatud broileri kintsuliha, küüslauk ja sibul.
4. Lisa pannile makaronid ja sega läbi.
5. Vala juurde puljong ja kuumuta. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
6. Viimasena sega juurde juust.
SOOVITUS:
* Vedelikuna võid roale lisada ka makaronikeeduvett.
* Juustudest võid kasutada tavalist riivjuustu, aga proovi näiteks ka Parmesani või hoopis suitsujuustuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa