Pastatoidud

Pasta arrabiata

Keskmine hinne: 3.5
Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Haki peekon ja tšillipiprad. Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli, lisa peekon, tsillipipar, sibul ja küüslauk. Keeda keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades u 8 minutit. Lisa hakitud tomat ja 1 ¼ dl vett. Maitsesta soola ja musta pipraga. Kata pann kaanega ja keeda kastet tasasel tulel kuni see on tihenenud (u 40 minutit). Kui kaste hakkab valmima, lase suures potis vesi keema, lisa sool ja pane pasta keema. Pastat tuleb keeta kuni see on pehme, kuid hamba all siiski veidi kõva (al dente). Lisa kastmele petersell. Vala kaste pasta peale ja sega õrnalt. Riputa peale riivitud parmesani juustu.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisi 04.jaan 2010 13:12
Arrabiata see küll pole kui juba peekon sees.
vibu3000 02.juuni 2009 17:13
kuld... puhas kuld
1