Pastatoidud

Liha-makaronipada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja maitsev makaronipada on meelepärane kogu perele.
Valmistusaeg: 20-40 min

30-40 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Pruunista potipõhjas õlis ribadeks lõigatud liha. Lisa vesi, puljongikuubik ja teised maitseained. Lase haududa, kuni liha on peaaegu pehme (loomaliha hauta pool tundi kauem kui sealiha). Samal ajal tükelda paprika ja lisa lihale . Lõpuks lisa ka külmutatud köögivili, purustatud küüslauk ja makaronid. Kuumuta veel mõni minut ja serveeri.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merrr 29.märts 2012 10:01
Väga hea, sojakastme ja peterselli jätsin välja. Lisasin veel tomatit paprika juurde ja hiina magushapu kastet. Teen teinegi kord
Kairi 16.nov 2011 16:16
Väga maitsev oli :) Makaroni oleks pidanud natuke rohkme panema, natuke liiga vedel oli, aga muidu oli super!
Kristel 01.märts 2010 22:12
Tegin loomalihaga. Küüslauku panin neli küünt ja poole küüslaugust lisasin lihale juba hautamise ajaks. Lõpptulemus oli mõnusalt teravapoolne. Makarone aga panin küll veidi rohkem ja hea oli. Imemaitsev tuli.
riin 17.veeb 2009 16:41
väga hea, supper roog. soovitan kõigile.
soorebane 28.jaan 2009 20:05
Mina kasutasin herneid, sealiha oli täitsa omal kohal (kasutasin sealiha stroganovi ribasid). 5 , kindlasti teen veel. Millegipärast on basiilik retseptist välja jäetud ja peterselliga asendatud, originaalretseptis on 1 1/2 tl basiilikut kah (kuivatatult) ja minu meelest just basiilik selle eriliselt hea lõhna ja maitse annabki.
Atsinna 24.jaan 2009 21:07
Hea pada oli, kuigi sealiha asemel kasutasin kanalihafileed. Köögiviljaseguks hernes-porgand ja värvilised teokarbi moodi makaronid. Proovin kindlasti ka sealihaga.
1