Pastatoidud

Pasta arrabiata tšilliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Arrabiata tähendab tõlkes "kurja, raevukat", seda roa tšillisisalduse tõttu. Eriti hästi maitseb vürtsikas ja kevadine pasta arrabiata koos valge veiniga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda penne rohkes vees pehmeks. Kuumuta pannil õlis peenestatud küüslauku ja tšillikaunu, õhukesteks ratasteks lõigatud sibulat ning kuubikuteks tükeldatud tomateid mõni minut. Lisa ka veidi pastakeeduvett, maitsesta soola-pipraga. Sega panni sisu kuuma keedetud ja nõrutatud pastaga. Serveerimisel puista peale riivitud Parmesani ( või juustunoaga tõmmatud Parmesani laaste ) ja värskeid basiilikulehti. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
IDEE: Kes tšilli tulist maitset ei armasta, asendagu tšilli magusa paprikaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 13.okt 2011 09:00
norija: ega jõudnud tõesti. Tänan igal juhul märkuse eest. Arvan, et paprika all on pealkirjas tegelikult mõeldud t?illit. Mõlemad on samad kapsikumid, üks lihtsalt terav ja teine magus :). Mõne aja eest valitses neis nimetustes üks suur segadus, aga parandasin nüüd pealkirja ära.
norija 12.okt 2011 18:25
noh, koostisesse ei jõudnudki pealkirjas mainitud "paprika"? :D
1