Pastatoidud

Täisteranuudlid šiitake seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Šiitake seened on pärit Aasiast ja neid iseloomustab kõrge vitamiinide ja aminohapete tase, nad annavad vähe kaloreid ja stimuleerivad immuunsüsteemi.
Kogus: 2 portsjonit
1. Kuumuta pannil seesamiõli ja lisa ka hakitud tšilli, ingver ja küüslauk.
2. Haki seened väiksemaks ja kuumuta õlis.
3. Lisa pannile ka tofukuubikud ja sega kõik omavahel läbi.
4. Maitsesta soja- ja austrikastmega.
5. Keeda nuudlid keevas soolaga maitsestatud vees. Kurna ja serveeri seente ja tofukuubikutega.
6. Serveerides lisa ka hakitud rohelist sibulat ja mangoldi idusid.
Kodus kasutamiseks võid tšilli-küüslaugu-ingverisegu purki valmis teha ja seda kõikjal kasutada. Selleks haki kõik komponendid peeneks ja pane need oliiviõliga purki seisma. Segu säilib umbes nädala jagu.
Tofukuubikuid saad ka kodus maitsestada. Võid jätta need kas või tšilli-küüslaugu-ingverisegusse pooleks tunniks maitsestuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
minasiin 03.veeb 2009 19:09
on olemas. näiteks Tartus ViaNaturale ökopoes. (lembitu 8) ;)
yllah 22.jaan 2009 09:44
Neid müstilisi seeni pole küll mitte kusagil silma hakanud. Kas keegi teab, on neid üldse Eestimaa pinnal olemas?
1