Pastatoidud

Panniroog grillvorstide ja nuudlitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
Toekas ja vürtsikas
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Viiluta vorstikesed, lõika porgandid ja paprika õhukesteks viiludeks. Pruunista vorstid kiiresti õlis ja tõsta pannilt ära.
Kuumuta peenestatud sibulat ja porgandiviile kõrgel kuumusel pidevalt segades 3 minutit. Lisa paprika ja kuumuta veel 3 minutit. Lisa peenestatud küüslauk, tomatihoidis ja tšillikaste ning lase 5 minutit tasakesi podiseda.
Lisa vorstiviilud ja sega läbi. Keeda munanuudlid (või tavalised nuudlid) pakendi õpetuse järgi pehmeks, nõruta ja sega köögiviljade juurde.
Raputa peale hakitud siledaid petersellilehti.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Laura 25.okt 2010 17:26
Olen mitmeid kordi valmistanud, väga maitsev. Soovitan mango-t?illikastet. Toit jääb erilise maitsega:)
llo 04.nov 2009 15:07
Ei oska täpselt öelda , aga ma arvan, et mingi 4/5 inimest saavad söönuks.
aa 16.nov 2008 22:58
mitmele inimesele see on?
1