Pastatoidud

Cannellonid kreemja pardi ja musta trühvli raguuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Stiil Autor: Imre Kose
Staarkoka Imre Kose retsept
Kogus: 4 portsjonit
• kupata cannelonid soolaga maitsestatud vees 2–3 minutit ja kurna külma vee all
• passeeri kastrulis või ja õli seguga kiirelt šalottsibul ja lisa valge vein
• keeda pool veini kogusest kokku
• lisa puljong, tüümian, pipar ja sidrunikoor ning pardikoivad
• hauta keskmisel kuumusel, kuni pardikoivad on küpsed ja liha tuleb kondi küljest lahti, vajaduse korral lisa vahepeal puljongit, et koivad oleksid vedelikuga kaetud
• tõsta koivad vedelikust, puhasta liha ning tükelda
• püreeri sibul puljongiga blenderis või saumikseriga siledaks
• aseta leende tagasi pardikuubikud, lisa koor ja trühvlid
• kontrolli maitset, lisa vajaduse korral soola-pipart ja maitsesta lõpuks trühvliõliga
• aseta cannelonid ahjuvormi ja täida kastmega, ülejäänud kaste kalla üle vormi
• puista üle parmesaniga, jahvata pinnale musta pipart ja küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures, kuni pealispind on kuldpruun
• serveeri kohe näiteks rukolasalatiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa