Pastatoidud

Penned feta ja suvikõrvitsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate Maitsenaudingud 25.04.2008 retsept
Kogus: 1 portsjon
Grilli kuumal grillpannil vähese oliivõliga suvikõrvitsad, maitsesta Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga.
Seejärel aseta potti vahukoor, vesi, Bonjour toorjuust ning keeda poole võrra kokku. Maitsesta Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga.
Lisa keedetud penned ning vahetult enne serveerimist värske tükeldatud basiilik.
Serveerimisel lisa pastale eelnevalt grillitud suvikõrvitsad ja fetakuubikud, kaunista värske basiilikuga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
runcis 28.sept 2011 10:32
Selle kohta, kui palju häid asju siia sisse sai, oleks ikka enamat oodanud.
kiqpiq 11.sept 2009 14:18
Super hea! Sellest retseptist saab meie pere lemmik pastaroog :Y!
Liis 09.apr 2009 15:01
üliüli maitsev!
1